fbpx

Alle belevingen

2-6 pers. 60 min

BOOK NOW

De Tempel van Hunahpu

Ga met je team van student-archeologen op onderzoek, diep in de jungle. Lukt het jullie om de duizenden jaren oude tempel binnen te komen en het gouden beeld van Hunahpu te vinden? En pas op voor de beveiligingen van de Maya’s...

BOEK NU

2-5 pers. 60 min

BOOK NOW

De Florijnen

Betreed ons oude schip, kies het ruime sop en ga op weg naar de verborgen schat. De kapitein heeft de route naar de schat goed opgeborgen, maar misschien lukt het jullie team het stiekem vrij te spelen...

BOEK NU

2-6 pers. 60 min

BOOK NOW

Space Lab

Betreed onze shuttle om naar het lab in de ruimte te gaan. Weten jullie uit deze uitdagende escape room te komen?

BOEK NU

2-6 pers. 60 min

BOOK NOW

Het Koninkrijk

Help in deze escape room om de bewoners van het koninkrijk te verlossen van de kwade geest in het Middeleeuwse kasteel.

BOEK NU

2-8 pers. 60 min

BOOK NOW

De Zwarte Roos

Een mysterieuze opdrachtgever heeft jullie ingehuurd om 9 kunstwerken van bekende kunstenaar de Zwarte Roos uit het Flower Art Museum in Aalsmeer te stelen. Maar zorg dat jullie team onopgemerkt blijft door de nachtbewaker.

BOEK NU

8-24 pers. 200-315 min

BOOK NOW

Trust Nobody

Speel bij Turf in groepen van 8 tot 24 personen ons spel 'Trust Nobody', geïnspireerd door het Tv-programma 'Wie Is de Mol'. Van lasergame opdracht tot etherdiscipline, jokers en tests; weet jouw team te achterhalen wie de boel aan het saboteren is...?

BOEK NU

2-12 pers. 60 min

BOOK NOW

De Torenwachter

Weet jouw team de mysteries in de toren op te lossen waar de laatste torenwachter niet in slaagde? Speel in 1 of 2 teams van maximaal 6 spelers per team; wie bereikt de top van de 50 meter hoge toren?

BOEK NU

4-8 pers. 80 min

BOOK NOW

Fort Kids

Een unieke escape beleving voor maximaal 8 kinderen op een 115 jaar oud Fort

BOEK NU

4-15 pers. 70 min

BOOK NOW

Gold Creek

Bezoek het verlaten goudzoekersdorpje ‘Gold Creek’ met 2 of 3 teams van maximaal 5 personen per team. Hierin is het jullie taak ervoor te zorgen dat jouw team binnen 70 minuten zoveel mogelijk goud bij elkaar sprokkelt!

BOEK NU

2-8 pers. 80 min

BOOK NOW

Fort K

Beleef het oude Fort de Kwakel op een unieke wijze in deze escape room: weet jouw team het geheimzinnige genootschap dat zich in het fort heeft verschanst binnen 80 minuten te infiltreren?

BOEK NU

1-8 pers. 90 min

BOOK NOW

De Swarte Westenders

Een uniek spel van 90 minuten op de Westeinderplassen: weet jouw team binnen de tijd de al bijna 500 jaar verloren buit van de Bende van de Westenders terug te vinden?

BOEK NU

6-15 pers. 105 min

BOOK NOW

Gold Creek Kids

Speel de kindervariant van het spel 'Gold Creek' van 60 minuten met 2 of 3 teams van elk maximaal 5 kinderen in ons Western dorp. Achteraf krijgt iedereen limonade en chips: welk team heeft het meeste goud gescoord?

BOEK NU

6-10 pers. 90 min

BOOK NOW

Driekamp Kids

Speel 3 spellen van elk 15 minuten in ons Western dorpje met halverwege limonade en chips. Welk team weet de meeste punten te scoren?

BOEK NU

6-10 pers. 90-120 min

BOOK NOW

Vierkamp Kids

Speel 4 spellen van elk 15 minuten in 2 teams met halverwege limonade en chips. Welk team weet de meeste punten te scoren?

BOEK NU

6-10 pers. 100 min

BOOK NOW

Lasergamen

Kom lasergamen in het Wilde Westen van Turf Aalsmeer! Lasergamen, maar dan net even anders dan je gewend bent.

BOEK NU

8-64 pers. 90-180 min

BOOK NOW

Chicken Games

Een uniek spel in toernooivorm voor grote groepen en bedrijfsuitjes. Speel diverse spellen in teams tegen elkaar; welk team wint?

BOEK NU