fbpx

Escape room Mijdrecht

Escape room in Mijdrecht

Bij Turf wachten talloze spannende, unieke en vermakelijke activiteiten zoals een unieke escape room op je in omgeving Mijdrecht, perfect voor allerlei soorten gezelschappen! Of je nu op zoek bent naar een flinke dosis adrenaline met vrienden of het organiseren van een groot bedrijfsuitje voor je collega’s, wij hebben diverse avontuurlijke, uitdagende, komische en gezellige activiteiten voor alle leeftijden. Van lasergamen tot een uitdagende escape room en grootse groepsspellen, wij zorgen ervoor dat iedereen een geweldige tijd beleeft in de regio Mijdrecht.

Verrassende activiteiten en escape rooms in Mijdrecht en omstreken

Voor elke leeftijdsgroep bieden we de perfecte activiteiten in en rondom Mijdrecht. Of het nu gaat om een uniek bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een kinderfeestje, een jubileum, een verjaardag of gewoon een leuk dagje uit, bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

groeps activiteiten mijdrecht

Trust Nobody

Wil je een bijzondere activiteit boeken in regio Mijdrecht? Ontdek ons spel Trust Nobody! Dit opmerkelijke spel is geïnspireerd op het bekende televisieprogramma ‘Wie Is De Mol’ en is geschikt voor groepen van 8 tot 24 personen (of zelfs 48 in de uitgebreide versie). Jullie uitdaging? Het voltooien van spannende opdrachten om geld te verdienen en een plaats te veroveren in het klassement. Kun jij de mol ontmaskeren voordat deze jullie plannen saboteert?

escaperoom mijdrecht

Escape room in regio Mijdrecht: De Torenwachter

Zoek je een spannende escape room in de buurt van Mijdrecht? Ontdek De Torenwachter. Tijdens de bouw van de Watertoren van Aalsmeer gingen vreemde verhalen rond over de architect – men zei dat hij vreemde objecten in de toren verborg. De laatste wachter nodigt jullie uit om hem te helpen bij zijn zoektocht naar antwoorden. Kunnen jullie eindelijk het raadsel oplossen?

escape rooms mijdrecht

Gold Creek

Op zoek naar een spannende activiteit vlakbij Mijdrecht voor een vriendengroep of familiedag? Verken dan het oude goudzoekersdorp Gold Creek in het Wilde Westen. Verzamel zoveel mogelijk goud in slechts 70 minuten. Ontsnap, los puzzels op, zoek naar aanwijzingen en verover goud met jullie laserguns!

escape room regio mijdrecht

Fort K: dé escape room ervaring in regio Mijdrecht

Fort K is onze escape room in regio Mijdrecht over een mysterieus gezelschap genaamd ‘Activae Aqua Alsmare’. Het gezelschap heeft Fort de Kwakel gekraakt om het verborgen water eronder te onderzoeken. Vorm een team van maximaal 8 personen en neem de uitdaging aan om het fort binnen te dringen en meer te ontdekken over dit mysterieuze gezelschap. Kan jouw team binnen 80 minuten infiltreren in het genootschap?

escape room in mijdrecht

De Swarte Westenders

Op zoek naar een buitenactiviteit? Bij mooi weer kunnen jullie aan boord stappen van onze unieke open onderzoekssloep, uitgerust met een oude edelmetaal-scanner. Ga samen met een groep van maximaal 10 personen op zoek naar aanwijzingen van De Swarte Westenders, een beruchte bende die 500 jaar geleden deze omgeving onveilig maakte. Kunnen jullie binnen 90 minuten de verborgen schat van de bende opsporen?

escape rooms in mijdrecht

Lasergamen

Bij Turf Aalsmeer kun je een unieke twist geven aan het traditionele lasergamen in de buurt van Mijdrecht! Duik met 6 tot 10 personen in ons Wilde Westen-dorp van 230 vierkante meter met een saloon, bank, kerk en gevangenis. Tussen de rondes door kunnen jullie ontspannen in onze ontvangstzone met een drankje of een potje tafelvoetbal.

groepsactiviteiten mijdrecht

Chicken Games

Benieuwd naar onze leuke Chicken Games als activiteiten in de omgeving van Mijdrecht? Ervaar samen een toernooi perfect voor grote groepen en bedrijfsuitjes! Ga de strijd aan in teams met verschillende uitdagende spellen. We kunnen de spellen op jullie eigen locatie opzetten of op een plek naar jullie keuze. Kies uit 9 unieke teamspellen, zoals Mega Jenga of Levend Stratego!

Welke groepsspellen passen bij jullie?

Bij ons vind je meer dan alleen standaard groepsspellen voor bedrijfsuitjes. Geef jullie bedrijfsuitje een boost met een pubquiz, traditionele spellen, een boottocht, een creatieve workshop, een training of escape room in Mijdrecht en omgeving. Ontdek onze standaard opties voor bedrijfsuitjes of stel een programma op maat samen, helemaal naar jullie wensen. Wij zijn er klaar voor om samen met jou een uniek bedrijfsuitje te creëren!

escape room mijdrecht omgeving
activiteiten mijdrecht

Unieke kinderfeestjes

Voor jonge avonturiers bieden wij fantastische kinderfeestjes vol spanning en plezier. Laat de kinderen zich als ware ontdekkingsreizigers voelen in ons Wilde Westen-dorp van 240 vierkante meter. Daag ze uit om het 117 jaar oude Fort de Kwakel te bestormen tijdens onze 80 minuten durende ‘Fort Kids’-escape room in omgeving Mijdrecht. Ontdek hier meer over de mogelijkheden voor deze feestjes!

Arrangementen voor jouw escape room ervaring in regio Mijdrecht

Ga jij de uitdaging van één van onze escape rooms in regio Mijdrecht aan? Ontdek onze uitgebreide arrangementen en voeg een culinair hoogtepunt toe aan jullie avontuurlijke dag. Denk aan een gezamenlijke lunch, smakelijke hapjes of zelfs een uitgebreid 3-gangen diner voor jullie groep. Vertel ons wat je wilt en wij creëren de perfecte combinatie van avontuur en smaak.

Bekijk hier onze diverse arrangementen! Of je nu wilt ontspannen na afloop of jullie successen wilt vieren, onze arrangementen bieden de ideale gelegenheid om samen de dag af te sluiten.

lasergamen mijdrecht
lasergames mijdrecht

Reserveer nu jouw escape room in Mijdrecht en omstreken

Boek een gezellige dag voor kleine en grote groepen bij Turf Mijdrecht. Met ons gevarieerde aanbod zorgen we ervoor dat jouw dag perfect verloopt, of het nu gaat om verjaardagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes of andere speciale gelegenheden. Reserveer eenvoudig online de activiteit, datum en tijd voor een dag vol unieke ervaringen.

Wil je meer informatie over onze groepsactiviteiten zoals een escape room in Mijdrecht en omstreken of ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van specifieke activiteiten? Neem gerust contact met ons op! We denken graag met je mee om jouw dag onvergetelijk te maken.