fbpx

Horror escape rooms

Op zoek naar een horror escape room?

Elke derde vrijdag van de maand kun je onze escape rooms ‘Fort K‘ en ‘Gold Creek‘ op een nog veel spannendere manier beleven: als horror escape room! Op die avonden zijn onze spellen ‘s avonds vervloekt: De lichten zijn grotendeels uit en er spookt iets op onze locaties… Kun jij met jouw team het verdwenen goud uit Gold Creek veiligstellen terwijl de oud bewoners die al 120 jaar dood zijn dat proberen te voorkomen? Of weet jij op het 117 jaar oude Fort de Kwakel uit handen te blijven van de boze soldaat die daar elke avond rondspookt terwijl je probeert het fort binnen te dringen?

Hoe werkt het?

Je kunt deze horror-escape rooms boeken via het boekingssysteem op onze site. Omdat hier ook acteurs bij komen kijken betaal je met je groep een toeslag op de normale prijs. Gold Creek is te boeken om 19:00 en 21:30 uur, Fort K om 18:15, 20:00 en 21:45 uur. NB: je kunt in het systeem tot uiterlijk 48 uur van tevoren boeken. Wil je weten of er last-minute nog beschikbaarheid is? Bel of mail ons dan even!

Extra data januari

In januari zijn onze horror-escape extra te boeken, naast de vaste vrijdag (19 januari)! Namelijk ook op 11, 18, 24 en 26 januari. Boeken kan via ons reserveringssysteem.

Maar is dit iets voor mij?

Hoewel het niet opeens een spookhuis bij ons wordt, moet je wel een beetje sterk in je schoenen staan. Er is weinig licht en veel rook en geluid in onze horror escape. En wie of wat beweegt daar in het donker…?

Is het niks voor jou, dan ben je natuurlijk ook gewoon welkom onze spellen in de ‘normale’ variant te komen spelen, gewoon met alle lampen aan en gegarandeerd zonder rondzwervende zombies!