Media

Bezoek Aalsmeer Vandaag bij Turf Aalsmeer

8 januari kwam het team van Aalsmeer Vandaag hun 5-jarig bestaan vieren door met elkaar de strijd aan te gaan in Gold Creek. In hun prachtig beeldend geschreven artikel lees je wat dit spel allemaal inhoudt!

Interview over Turf Aalsmeer en het werk als ‘Game Master’ voor de Nationale Beroepengids

In een uitgebreid interview met de Nationale Beroepengids vertelt de eigenaar van Turf Aalsmeer over Turf zelf en over het beroep van Game Master: wat houdt dat in? Wat moet je kunnen om een goede Game Master te zijn? Het interview lees je hier.

Turf Aalsmeer te gast bij ‘Zakenplatform’ op MeerRadio

6 mei 2018 was eigenaar Wilco Hoogeveen te gast bij het ondernemersprogramma ‘Zakenplatform’ op MeerRadio om te vertellen over zijn concept en zijn drijfveren als ondernemer. Luister het fragment hieronder terug.

Turf Aalsmeer te gast bij ‘Uur van Puur’ op Radio Aalsmeer

30 april 2018 was eigenaar Wilco Hoogeveen te gast bij het wekelijkse programma ‘Uur van Puur’ op Radio Aalsmeer. Hieronder kun je het fragment terugluisteren.

Turf Aalsmeer te gast bij de ‘Mark & Eric Show’ op Radio Aalsmeer

9 april 2018 was eigenaar Wilco Hoogeveen te gast bij de ‘Mark en Eric Show’ op Radio Aalsmeer om te vertellen over Gold Creek. Luister het fragment hieronder terug.

Reportage van Turf Aalsmeer door 0297.nl

7 maart 2018 kwam 0297.nl kijken bij een spel ‘Gold Creek’ om de ervaringen van de gasten vast te leggen en te spreken met bedenker Wilco Hoogeveen. Bekijk hun reportage hieronder.

In de lokale kranten

Hieronder vind je diverse reportages uit regionale kranten zoals het Witte Weekblad en de Nieuwe Meerbode. Ook vind je hier een leuk interview van escape room verzamelwebsite EscapeTalk.nl.

Witte Weekblad PAP serie 12 april

Artikel in de Nieuwe Meerbode van 22 februari 2018

Paasadvertentie in het Witte Weekblad

Interview als ‘Starter van het Jaar’ in oktober 2018

Reageren is niet mogelijk