fbpx

Fort Kids

VIDEO
GALLERY
OVERZICHT

Een unieke escape room voor kinderen

Het geheimzinnige genootschap ‘Activae Aqua Alsmare’ heeft Fort de Kwakel gekraakt om onderzoek te doen naar het bijzondere water dat eronder ligt opgeslagen. Ga in een team van maximaal 8 kinderen de uitdaging aan om het fort binnen te dringen en meer over dit genootschap te weten te komen. Lukt het jullie om binnen 80 minuten het genootschap te infiltreren? Al spelende leer je over de functie van het fort, over de Stelling van Amsterdam en over de kracht en het nut van water. Het eerste deel (5-15 minuten) vindt rondom het Fort plaats, de rest is binnen. Het spel kan zonder volwassen begeleiding gespeeld worden door kinderen vanaf 10 jaar oud. Kinderen vanaf 8 jaar oud kunnen – i.v.m. de moeilijkheidsgraad van de puzzels en de geluidseffecten binnen – onder volwassen begeleiding spelen. Voor dit kinderpartijtje bieden we ook een snackarrangement op het Fort aan voor of na het spel. Dit arrangement kan in het boekingssysteem bijgeboekt worden.

Kosten:

€ 135,- per team, spelduur maximaal 80 minuten, inclusief introductie en afsluiting ruim anderhalf uur.

NB: deze beleving vindt plaats op Fort de Kwakel, NIET op onze locatie aan de Oosteinderweg in Aalsmeer, waar Google Maps je heen stuurt als je naar Turf Aalsmeer navigeert.

Ga ook SUP’en na of voor jullie bezoek!

Kinderen van 10 en ouder kunnen hun partijtje uitbreiden met een trip op een mega-SUP: geschikt voor groepen van 15 personen! Jullie gaan 1,5 uur paddelen vanaf Amstelhoek en stoppen onderweg voor limonade en chips. Een zwemdiploma is verplicht en het gaat alleen door bij geschikt weer. Dit arrangement met Fortvarend kan bijgeboekt worden in het boekingssysteem.

MOEILIJKHEID

5/5

DUUR

80 min

GROEPSGROOTTE

4-8 pers.

PRIJS

135

Boek nu: Fort Kids

Een unieke beleving op een unieke locatie