fbpx

Gold Creek Kids

VIDEO
GALLERY
OVERZICHT

In deze unieke escape room voor kinderen ga je in 2 of 3 teams het spel ‘Gold Creek Kids’ spelen. Er mag per team 1 volwassene meedoen als jullie denken dat er kinderen tussen zitten die het spannend vinden. Weet wel dat onze gamemaster ook gedurende het volledige spel rondloopt om de kinderen te helpen als ze vastlopen. Het spel duurt 60 minuten en bevat allerlei spelelementen: goed zoeken naar goudstaven, goud afpakken van andere teams met de laserguns en samen puzzelen in de diverse gebouwen in het dorp. Na afloop is er limonade en een zakje chips voor alle kinderen. Eventuele begeleiders betalen ook, als zij zelf ook het spel spelen. Dit hoeft dus niet; wij zijn er op de kinderen te letten en hulp te geven waar nodig! Jullie mogen bij ons in de ontvangstruimte wachten onder het genot van een drankje of later terugkomen.

I.v.m. de moeilijkheidsgraad van de puzzels en het feit dat de speelhal schemerdonker is, is deze escape room voor kinderen niet geschikt voor hele jonge kinderen. In principe hanteren we een minimumleeftijd van 8 jaar, maar dit is een beetje afhankelijk van hoe ‘oud’ de kinderen zijn voor hun leeftijd, en in hoeverre zij geïnteresseerd zijn in het oplossen van puzzels.

Bij ‘The Beach’ of ‘Centennial’ – beiden op 500 meter lopen vanaf Turf – bieden wij kindermenu’s aan die jullie in ons boekingssysteem bij kunnen boeken.

DUUR

105 min

GROEPSGROOTTE

6-15 pers.

PRIJS

27,- pp

Boek nu: Gold Creek Kids

Een unieke beleving op een unieke locatie