fbpx

Gold Creek

VIDEO
GALLERY
OVERZICHT

Bezoek het verlaten goudzoekersdorpje ‘Gold Creek’ met 2 of 3 teams van maximaal 5 personen per team. Hierin is het jullie taak ervoor te zorgen dat jouw team binnen 70 minuten zoveel mogelijk goud bij elkaar sprokkelt. Ontsnap, puzzel, zoek en pak goud af met jullie laserguns: een uniek competitief spel tegen een setting uit het Wilde Westen van meer dan 100 jaar geleden. NB: Hoewel je ook met 4 of 5 personen kunt komen, betaal je altijd voor minimaal 6 personen. Inclusief introductie en afsluiting zijn jullie ongeveer 2 uur bij ons binnen.

Wil je met meer dan 15 personen Gold Creek spelen? Dat kan ook! Dan speel je in 2 sessies waarbij we het spel inkorten van 70 naar 60 minuten, en je nog maar € 29,- p.p. betaalt. Voor de wachtende helft van de groep bieden we diverse tijdverdrijven zoals een pubquiz, rondvaart, borrel en meer.

Horror-escape

Elke 3e vrijdag van de maand bieden we voor € 8,- p.p. extra Gold Creek aan in een horror-variant met acteurs! Interesse? Kijk eens op deze pagina!

Kosten

€ 31,- per persoon, spelduur: 70 minuten.

€ 29,- per persoon bij groepen van 16-30 personen (2 sessies), spelduur 60 minuten.

Real life Game

Een Real Life Game is in feite een computerspelletje in het echt. Wij bieden zo’n spel, namelijk ‘Gold Creek’. Dit concept is uniek in Europa. In het dorpje Gold Creek werd van 1896 tot 1899 in het diepste geheim goud gewonnen. Dit hielden de inwoners geheim om zo te voorkomen dat er teveel gelukszoekers op zouden duiken. In april 1899 ontstond door een ongeluk in een goudmijn het gevaar dat het hele dorp zou exploderen, dus werd het ontruimd. De inwoners van dit kleine goudzoekersdorpje hebben snel hun goud veilig gesteld met de gedachte dat ze op korte termijn weer naar huis zouden kunnen. Dat is echter nooit gebeurd. Het dorp, en al het goud dat daar nog verstopt ligt, heeft er sindsdien verlaten bij gelegen. Tot nu! Het dorpje is pas terug gevonden en nu krijgen jullie de kans om op zoek te gaan naar het verstopte goud voordat er meer mensen over horen. Lukt het jouw team om binnen 70 minuten zoveel mogelijk goud terug te vinden? Zoek, puzzel, werk samen en pak goud af van de tegenstander door hen neer te schieten met jullie laserguns: dit spel bevat voor ieder wat wils!

MOEILIJKHEID

3/5

DUUR

70 min

GROEPSGROOTTE

4-15 pers.

PRIJS

31,- pp

Boek nu: Gold Creek

Een unieke beleving op een unieke locatie