fbpx

Trust Nobody

GALLERY
OVERZICHT

Een unieke groepsactiviteit gebaseerd op Wie Is de Mol?

Op zoek naar een unieke groepsactiviteit? Ons spel Trust Nobody is gebaseerd op het populaire Tv-programma ‘Wie Is de Mol’ en is geschikt voor 8 tot 24 (of 48 in dubbele variant) personen. Het is te spelen bij onze vestigingen in Aalsmeer en Mijdrecht. Jullie gaan verschillende uitdagende opdrachten volbrengen om geld in de pot te brengen en daarmee in de lijst met topscorers te komen. Maar in jullie groep wordt ook 1 Mol aangewezen die zal proberen te voorkomen dat er geld in de pot komt. Weet jij de Mol in de groep te ontmaskeren?

Kijkers van het Tv-programma zullen veel elementen herkennen; ether-discipline over onze walky talky’s, een lasergame-opdracht (*alleen in Aalsmeer), tests en jokers. Maar ook als je het programma niet kent zul je je prima vermaken! Je kunt in Aalsmeer kiezen uit 3 spelpakketten, afhankelijk van het budget en de beschikbare tijd. In Mijdrecht bieden we alleen een pakket ‘zilver’ aan. Alle pakketten zijn ook uit te breiden met een borrel, hapjes, lunches of diners.

Top 3

De actuele top 3 van de best scorende teams (hoogste bedragen in de pot aan het eind van de spellen) is:

Goed om te weten

  • Alleen bij pakket ‘goud’ in Aalsmeer speel je op verschillende locaties spellen.
  • Eigen vervoer is nodig voor pakket ‘goud’, omdat de spellen verspreid over Aalsmeer plaatsvinden.
  • Jullie kunnen zelf aangeven wie binnen de groep de Mol zou willen zijn. Wij nemen contact met hem of haar op en sturen de molinstructies op!

Heb je vragen over het spel of de beschikbaarheid? Neem contact met ons op!

MOEILIJKHEID

3/5

DUUR

200-315 min

GROEPSGROOTTE

8-24 pers.

PRIJS

va. 25,- p.p.