fbpx

Vierkamp Kids

GALLERY
OVERZICHT

In dit arrangement gaan de kinderen de volgende activiteiten ondernemen:

  • Ronde 1: Goud zoeken. In 2 teams gaan de kinderen op zoek naar goudstaven, die ze met hun laserguns ook van elkaar kunnen afpakken. Duur: 15 minuten.
  • Ronde 2: Lasergame of speurtocht. In 2 teams gaan de kinderen in het dorp op zoek naar vragen over de vroegere bewoners. Duur: 15 minuten.
  • Pauze met limonade en chips.
  • Ronde 3: Lasergame of mini-escape. Duur: 15 minuten
  • Ronde 4: Lasergame. In 2 teams (of ieder voor zich) gaan de kinderen de strijd met elkaar aan wie elkaar het meeste kan raken. Duur: 15 minuten.

Het is ook mogelijk om 1 van deze rondes te vervangen door een ‘mini-escape room’ van 15 minuten. Dit bevat vrij pittige puzzels, en is dus met name geschikt voor wat oudere en/of serieuzere kinderen.

Welk team heeft na 4 rondes de meeste punten gescoord? I.v.m. het formaat en gewicht van de wapens en het feit dat de speelhal schemerdonker is, is het niet geschikt voor hele jonge kinderen. Kinderen vanaf 8 jaar mogen dit spel spelen.

We bieden diverse kindermenu’s aan bij restaurants Centennial en The Beach, beiden op 500 meter vanaf onze locatie. Zie daarvoor deze pagina. Het menu van keuze kan bijgeboekt worden in ons boekingssysteem.

DUUR

90-120 min

GROEPSGROOTTE

6-10 pers.

PRIJS

25,- pp

Boek nu: Vierkamp Kids

Een unieke beleving op een unieke locatie