Vierkamp Kids

GALLERY
OVERZICHT

In dit arrangement delen we de groep in in 4 teams die allemaal verschillende spellen gaan spelen (telkens 2 spellen met elk 2 teams tegelijkertijd). Welk team heeft na de spellen de meeste punten? Halverwege het partijtje krijgen de kinderen limonade en chips en kunnen ze tafelvoetballen. De 4 standaard spellen zijn:

  • Spel 1: Goud zoeken. In 2 teams gaan de kinderen op zoek naar goudstaven, die ze met hun laserguns ook van elkaar kunnen afpakken. Duur: 15 minuten.
  • Spel 2: Speurtocht. In 2 teams gaan de kinderen in het dorp op zoek naar vragen over de vroegere bewoners. Duur: 15 minuten.
  • Spel 3: Mega Jenga: het bekende spel met de blokkentoren, alleen dan met een toren die tot wel 2 meter hoog kan worden! Duur: 15 minuten.
  • Spel 4: Sjoelen. Welk team weet de meeste punten bij elkaar te schuiven? Duur: 15 minuten.

Het is ook mogelijk om 1 van deze rondes te vervangen door een ‘mini-escape room’ van 15 minuten. Dit bevat vrij pittige puzzels, en is dus met name geschikt voor wat oudere kinderen.

Welk team heeft na alle spellen de meeste punten gescoord? I.v.m. het formaat en gewicht van de wapens en het feit dat de speelhal schemerdonker is, is het niet geschikt voor hele jonge kinderen. Kinderen vanaf 8 jaar oud mogen dit spel spelen.

DUUR

120 min

GROEPSGROOTTE

12-20 pers.