Bedrijfsuitje

Vier jullie bedrijfsfeestje bij Turf Aalsmeer

‘Gold Creek’ is het ideale bedrijfsfeestje! Jullie gaan in groepen de strijd met elkaar aan. Je hebt 70 minuten in het verlaten dorpje ‘Gold Creek’ om met jouw team zoveel mogelijk goudstaven bij elkaar te verdienen. Dit doe je door te puzzelen, met je lasergun goud af te pakken van de andere teams en in je team samen te werken. Wie neemt de leiding? Wie gaat er zoeken, wie gaat er goud afpakken en wie gaat er puzzelen? Leer elkaar goed kennen in dit ultieme teambuilding uitje. Je kunt dit bedrijfsuitje boeken door contact met ons op te nemen.

 

Teambuilding 2.0:

Je bedrijfsuitje is uit te breiden met extra elementen, gericht op het samenwerken in het bedrijf of je afdeling. Tijdens de escaperooms leer je elkaar beter kennen op een ongedwongen manier. Doordat je met elkaar de strijd aangaat, komen gedragspatronen bloot te liggen. De één rent er vandoor, de ander gaat eerst eens rondkijken. De één wil als groep een probleem oplossen, de ander concentreert zich graag alleen. Hoe zie je dit in je dagelijkse werkleven terug? Met de ervaringen vanuit de escape room kun je aan de slag met het DiSC model. Dit instrument zorgt er voor dat je inzicht in jezelf en ook in andere teamleden krijgt. Hoe communiceren zij graag en wat drijft hen? Wat vinden ze interessant, hoe reageren ze onder druk? Door op een ongedwongen en vooral leuke manier patronen te leren herkennen en inzicht te geven in gedragsstijlen kunnen jij en je teamleden  nog prettiger en effectiever samenwerken.

 

Teambuilding op locatie

Teambuilding kan overal! Wij nemen onze goudstaven en puzzels en zelfs onze laserguns mee naar jullie kantoor, alwaar jullie vergaderruimtes en werkplaatsen opeens als schuilplaatsen dienst zullen doen. Strijd met de afdelingen tegen elkaar of speel ‘ontvoer de baas’.

Arrangementen

Uiteraard is het mogelijk jullie bedrijfsuitje uit te breiden met diverse arrangementen die wij aanbieden met naastgelegen restaurant ‘Centennial’. Een voorbeeld is het teamuitje Basis, waarbij je dan minstens 4 uur onder de pannen bent: een uniek spel van 70 minuten bij Turf en een 2-gangen menu bij Centennial! Ook een bitterbalarrangement behoort tot de mogelijkheden.

Kortom: Wij kunnen spannende, compleet verzorgde bedrijfsuitjes organiseren voor groepen van 6 tot ongeveer 40 personen. We denken graag met jullie mee voor een uniek evenement! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reageren is niet mogelijk