Overzicht van alle losse spellen

Teambuilding onder de zon

NIEUW in de zomer van 2019: diverse groepsspellen die je buiten kunt spelen. Samenwerken is essentieel! In teams van maximaal 6 spelers per team gaan jullie de strijd met elkaar aan op het grasveld bij Turf Aalsmeer. Tussendoor kunnen jullie drankjes en/of iets te snacken bestellen. Ook is het mogelijk de buitenspellen uit te breiden met een lunch, diner of workshop; bijna alles is mogelijk. Verderop op deze pagina staan enkele spellen afgebeeld en toegelicht. Ideaal voor familiedagen of bedrijfsuitjes maar ook als kinderpartijtje! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jullie uitje bij Turf Aalsmeer of boek direct online in ons online reserveringssysteem.

Kosten en tijdsduur

De buitenspellen bij Turf speel je met 4 tot 10 teams van maximaal 6 spelers per team. Per team betaal je € 20,- per halfuur spelen (incl. BTW). Reken per spel ongeveer 10-15 minuten en bepaal zelf hoelang jullie willen spelen en welke spellen jullie daarbij willen doen.

Extra spelopties (en wat te doen bij slecht weer?)

Uiteraard kunnen onze buitenspellen ook gecombineerd worden met onze binnenactiviteiten: een rondje goud zoeken, lasergamen of een mini-escape bijvoorbeeld? Ook kun je een lunch- of diner toevoegen aan jullie uitje.

En wat nu als het slecht weer is? Als het (hard) regent of kouder is dan 10 graden, verplaatsen we de activiteiten zoveel mogelijk bij ons naar binnen. Als dit geen optie is kunt u de activiteit verplaatsen of uw geld terug krijgen.

De losse spellen bij Turf

Alle spellen staan hieronder toegelicht, maar ook in deze pdf: Spellenlijst Turf 2019

Reageren is niet mogelijk