fbpx

Onze locaties

Turf Aalsmeer

In Aalsmeer vind je onze hoofdvestiging aan de Oosteinderweg 287f02. Hier bieden wij het spel Gold Creek aan, diverse kinderpartijtjes, lasergamen, Trust Nobody en diverse losse spellen. Ook kun je hier onze groepsruimte ‘t Kasje afhuren voor workshops, pubquizen, borrels, buffetten en meer. Parkeren op deze locatie is gratis. Op deze locatie bieden wij eigen pizza’s en diverse buffetten aan, maar je kunt ook naar 1 van onze buren op 500 meter om 1 van onze arrangementen af te nemen.

Een stukje verderop in Aalsmeer, langs de Westeinderplas vind je onze spellen de Torenwachter (in de watertoren van Aalsmeer) en de Zwarte Roos (in het Flower Art Museum). Ook kun je hier de plas op in ons bootje met ons spel de Swarte Westenders.

Turf Mijdrecht

In Mijdrecht bieden we vier escape rooms aan: Het Koninkrijk, De Tempel, Space Lab en de Florijnen. Ook bieden we hier ons spel Trust Nobody aan, een pubquiz en diverse losse spellen. Parkeren is gratis met een blauwe schijf voor 2 uur. Voor langer parkeren dient een klein stukje verderop geparkeerd te worden (5 minuten lopen). Turf Mijdrecht zit middenin de gezellige, autoluwe winkelstraat de Dorpsstraat met diverse restaurants en winkels. Op onze eigen locatie kan een buffet worden afgenomen of hamburgers van Burgers.

Turf de Kwakel

In Fort de Kwakel vind je onze escape room Fort K (en Fort Kids). In dit fort uit 1906 vind je ook Bar het Fort, waar je achteraf een hapje of drankje kunt nuttigen (alleen op reservering). Parkeren op deze locatie is gratis.

Spellen op je eigen locatie?

Wil je een spel in bijvoorbeeld jullie eigen bedrijfspand, tuin, school of eiland organiseren? Dat kan! Wij verhuren diverse ‘Oud Hollandse spellen‘, maar ook onze laserguns, Chicken Games of Trust Nobody spel kunnen op een eigen locatie gespeeld worden. Of wat dacht je van een pubquiz of livemuziek van een zangeres of band? Ook de ervaren trainers van onze teambuildingsactiviteiten kunnen op jullie eigen locatie komen. Eventueel allemaal inclusief catering; er is van alles mogelijk! Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Waar moet ik rekening mee houden?

We hebben 10 laserguns in de verhuur. Trust Nobody is voor maximaal 48 personen geschikt (in 2 groepen) en Chicken Games voor maximaal 64 personen. De Oud Hollandse spellen en de pubquiz hebben geen hard maximum aantal spelers, maar je ziet dus dat de capaciteit per spel verschilt. We kunnen naast catering ook speakers en verlichting regelen voor de locatie tegen extra kosten. Tenslotte is het goed om te weten dat we € 2,- reiskosten rekenen per kilometer vanaf onze vestiging aan de Oosteinderweg 287 in Aalsmeer.