fbpx

Bedrijfsuitjes

De leukste bedrijfsuitjes

Verras jouw collega’s dit jaar met een uniek bedrijfsuitje! Bij Turf bieden we diverse groepsactiviteiten voor grote en kleine groepen waarin elke deelnemer helemaal meegenomen wordt in een échte beleving. Maak jullie dagje uit compleet met een arrangement naar keuze en geniet zorgeloos van jouw bedrijfsuitje op maat! Lees hier meer over de uiteenlopende mogelijkheden en bespreek je wensen met ons voor een onvergetelijke teamdag in Aalsmeer, de Kwakel, Mijdrecht of op jullie eigen locatie!

Unieke bedrijfsuitjes voor elk team!

  • De leukste bedrijfsuitjes met fantastische belevingen;
  • Unieke spellen, escape belevingen en lasergames;
  • Voor kleine en grote groepen;
  • Met heerlijke arrangementen om de dag mee af te sluiten;
  • In- en outdoor mogelijkheden!
uniek bedrijfsuitje
bedrijfsuitje grote groep

Hoe gaat jullie bedrijfsuitje eruit zien?

Hieronder vertellen we meer over onze meest geboekte bedrijfsuitjes! ‘Trust Nobody‘, ‘Gold Creek‘, ‘de Torenwachter‘ en ‘Fort K‘ bieden een unieke combinatie van ontsnappen, puzzelen, samenwerken en onderlinge competitie. Hierbij is goed communiceren en vooruitplannen essentieel. De leukste en meest uitdagende manier om het team elkaar beter te leren kennen, en sterk afgestemd op elkaar te laten samenwerken!

En er is nog zo veel meer mogelijk bij Turf! Bekijk hier al onze activiteiten.

SPELLEN

Onze bedrijfsuitjes spellen

2-6 pers. 60 min

BOOK NOW

De Tempel van Hunahpu

Ga met je team van student-archeologen op onderzoek, diep in de jungle. Lukt het jullie om de duizenden jaren oude tempel binnen te komen en het gouden beeld van Hunahpu te vinden? En pas op voor de beveiligingen van de Maya’s...

BOEK NU

2-5 pers. 60 min

BOOK NOW

De Florijnen

Betreed ons oude schip, kies het ruime sop en ga op weg naar de verborgen schat. De kapitein heeft de route naar de schat goed opgeborgen, maar misschien lukt het jullie team het stiekem vrij te spelen...

BOEK NU

2-6 pers. 60 min

BOOK NOW

Space Lab

Betreed onze shuttle om naar het lab in de ruimte te gaan. Weten jullie uit deze uitdagende escape room te komen?

BOEK NU

2-6 pers. 60 min

BOOK NOW

Het Koninkrijk

Help in deze escape room om de bewoners van het koninkrijk te verlossen van de kwade geest in het Middeleeuwse kasteel.

BOEK NU

2-8 pers. 60 min

BOOK NOW

De Zwarte Roos

Een mysterieuze opdrachtgever heeft jullie ingehuurd om 9 kunstwerken van bekende kunstenaar de Zwarte Roos uit het Flower Art Museum in Aalsmeer te stelen. Maar zorg dat jullie team onopgemerkt blijft door de nachtbewaker.

BOEK NU

8-24 pers. 200-315 min

BOOK NOW

Trust Nobody

Speel bij Turf in groepen van 8 tot 24 personen ons spel 'Trust Nobody', geïnspireerd door het Tv-programma 'Wie Is de Mol'. Van lasergame opdracht tot etherdiscipline, jokers en tests; weet jouw team te achterhalen wie de boel aan het saboteren is...?

BOEK NU

2-12 pers. 60 min

BOOK NOW

De Torenwachter

Weet jouw team de mysteries in de toren op te lossen waar de laatste torenwachter niet in slaagde? Speel in 1 of 2 teams van maximaal 6 spelers per team; wie bereikt de top van de 50 meter hoge toren?

BOEK NU

4-8 pers. 80 min

BOOK NOW

Fort Kids

Een unieke escape beleving voor maximaal 8 kinderen op een 115 jaar oud Fort

BOEK NU

4-15 pers. 70 min

BOOK NOW

Gold Creek

Bezoek het verlaten goudzoekersdorpje ‘Gold Creek’ met 2 of 3 teams van maximaal 5 personen per team. Hierin is het jullie taak ervoor te zorgen dat jouw team binnen 70 minuten zoveel mogelijk goud bij elkaar sprokkelt!

BOEK NU

2-8 pers. 80 min

BOOK NOW

Fort K

Beleef het oude Fort de Kwakel op een unieke wijze in deze escape room: weet jouw team het geheimzinnige genootschap dat zich in het fort heeft verschanst binnen 80 minuten te infiltreren?

BOEK NU

1-8 pers. 90 min

BOOK NOW

De Swarte Westenders

Een uniek spel van 90 minuten op de Westeinderplassen: weet jouw team binnen de tijd de al bijna 500 jaar verloren buit van de Bende van de Westenders terug te vinden?

BOEK NU

6-15 pers. 105 min

BOOK NOW

Gold Creek Kids

Speel de kindervariant van het spel 'Gold Creek' van 60 minuten met 2 of 3 teams van elk maximaal 5 kinderen in ons Western dorp. Achteraf krijgt iedereen limonade en chips: welk team heeft het meeste goud gescoord?

BOEK NU

6-10 pers. 90 min

BOOK NOW

Driekamp Kids

Speel 3 spellen van elk 15 minuten in ons Western dorpje met halverwege limonade en chips. Welk team weet de meeste punten te scoren?

BOEK NU

6-10 pers. 90-120 min

BOOK NOW

Vierkamp Kids

Speel 4 spellen van elk 15 minuten in 2 teams met halverwege limonade en chips. Welk team weet de meeste punten te scoren?

BOEK NU

6-10 pers. 100 min

BOOK NOW

Lasergamen

Kom lasergamen in het Wilde Westen van Turf Aalsmeer! Lasergamen, maar dan net even anders dan je gewend bent.

BOEK NU

8-64 pers. 90-180 min

BOOK NOW

Chicken Games

Een uniek spel in toernooivorm voor grote groepen en bedrijfsuitjes. Speel diverse spellen in teams tegen elkaar; welk team wint?

BOEK NU
bedrijfsuitje game

Trust Nobody – 8 tot 48 personen

Ontdek de mol van de groep op tijd in het spannende groepsspel Trust Nobody! Samen voltooien jullie uitdagende opdrachten om geld te verdienen en een plekje te veroveren in de top van het klassement. Tenminste, als dat lukt… Er bevindt zich een mol tussen jullie die het spel zal saboteren. Komen jullie er op tijd achter wie het is? Kijkers van het tv-programma ‘Wie Is De Mol’ zullen veel elementen herkennen. We kunnen alvast verklappen dat jullie diverse tests, jokers en een lasergame-opdracht zullen krijgen. Trust Nobody is te boeken in Aalsmeer of Mijdrecht vanaf €27,- p.p.

bedrijfsuitje escape experience

Gold Creek – 6 tot 30 personen

Welkom in ons verlaten goudzoekersdorpje Gold Creek. Met teams van maximaal 5 personen is het aan jullie om te zorgen dat jouw team het meeste goud bij elkaar sprokkelt! Puzzel, zoek, ontsnap en steel terwijl je bewapend bent met laserguns om de vijand op afstand te houden. Maak je klaar voor een spannend en competitief spel in een setting uit het Wilde Westen. Gold Creek is te boeken in Aalsmeer voor 31,- p.p.

bedrijfsuitje escape room

Fort K – 2 tot 8 personen

Boek onze unieke escape experience als bedrijfsuitje voor kleinere groepen! Het geheimzinnige genootschap ‘Activae Aqua Alsmare’ heeft Fort de Kwakel gekraakt om onderzoek te doen naar het bijzondere water dat eronder ligt opgeslagen. Aan jullie de taak om zo veel mogelijk weten te ontdekken over dit geheimzinnige genootschap. Kunnen jullie in 80 minuten infiltreren in het genootschap? Fort K is te boeken vanaf €135,- per team.

Maak je bedrijfsuitje compleet met diverse arrangementen!

Na het voltooien van een spannend spel of een uitdagende escape experience is het tijd om gezellig na te praten en de dag af te sluiten met een lunch, diner of borrel! Al onze activiteiten zijn natuurlijk te combineren met alle mogelijke arrangementen. Neem bijvoorbeeld plaats voor een altijd lekkere bittergarnituur voor €4,- p.p. of laat je compleet verwennen door een goed vullend buffet vanaf €26,- p.p.!

Ook bieden wij in samenwerking met eetgelegenheden in de buurt fantastische opties. Schuif bijvoorbeeld aan bij Christiani voor een 2-gangendiner voor €22,50 p.p. of geniet met het team van een 3-gangen diner bij Centennial €38,- p.p.

bedrijfsuitjes
bedrijfsuitjes turf aalsmeer

Onze tips:

  1. Voor kleine groepen tot 8 personen is Fort K een perfecte keuze, met de mogelijkheid om het spannende spel te combineren met ons heerlijke satémenu voor slechts € 15,- extra per persoon.
  2. Voor grotere groepen tot 15 personen is Gold Creek ideaal, inclusief een heerlijk 3-gangen diner bij Centennial op slechts 500 meter afstand van het spel. De prijs van dit unieke spel en uitgebreide diner samen voor een vullend programma is vanaf €69,- p.p.
  3. Voor groepen tot 30 personen hebben we drie fantastische opties: kies voor 2x Gold Creek in Aalsmeer of 4 escape rooms tegelijk in Mijdrecht met een pubquiz en borrel met bittergarnituur voor de wachtende helft voor slechts €50,- p.p. Of ga voor Trust Nobody, geschikt voor maximaal 48 personen, waarbij je kunt kiezen uit verschillende pakketten en de mogelijkheid hebt om het uitje uit te breiden met een buffet naar keuze in onze gezellige indoor groepsruimte. Het satébuffet, á €26,- p.p., is hierbij een absolute favoriet, maar ook livemuziek (voor €400,- extra) tijdens of na het diner behoort tot de mogelijkheden voor een extra feestelijke touch. Wij bieden jouw team een onvergetelijke en complete belevenis!

Bij slecht weer zijn jullie welkom in onze groepsruimte!

Slecht weer op de dag van jullie bedrijfsuitje? Daar hebben we natuurlijk zo nodig een oplossing voor! Onze indoor ruimte in Aalsmeer van 72 vierkante meter beschikt over een eigen bar, een grote TV, een geluidsinstallatie en meer. Het heeft alles wat jullie nodig hebben voor de groepsactiviteiten om de dag ook bij slecht weer onvergetelijk te maken.

Bij warm weer laten we de ramen open en zorgen ventilatoren voor verkoeling, terwijl bij koud weer onze 7 heaters ervoor zorgen dat het binnen heerlijk behaaglijk is. Of het nu gaat om een pubquiz, Oud Hollandse spellen, teambuildingactiviteiten, een workshop, een borrel of een vergadering, in onze groepsruimte ‘het Kasje’ is alles aanwezig voor elk indoor evenement.

bedrijfsuitjes indoor
bedrijfsuitje activiteit

Boek jouw unieke bedrijfsuitje

Organiseer een onvergetelijk bedrijfsuitje bij Turf! Of het nu gaat om een kleine of grote groep, wij bieden een divers aanbod aan activiteiten om jouw dag helemaal naar wens in te vullen. Boek eenvoudig de activiteit en het bijpassende arrangement naar keuze op de uitgekozen dag en tijd en bied jouw collega’s een uniek dagje uit. Wil je meer weten over onze mogelijkheden of de beschikbaarheid van specifieke activiteiten? Neem gerust contact met ons op!