Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje?

Vier jullie bedrijfsuitje bij Turf

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Of juist op zoek naar een manier om op een speelse wijze het team beter te leren kennen en beter te leren samenwerken? Onze spellen ‘Trust Nobody‘, ‘Gold Creek‘, ‘de Torenwachter‘ en ‘Fort K‘ zijn zeer geschikt: een combinatie van ontsnappen, puzzelen, samenwerken en onderlinge competitie. Spellen die je in teams tegen elkaar speelt, waarbij samenwerken, goed communiceren en vooruit plannen essentieel zijn. Deze spellen zijn geschikt voor maximaal 8 (Fort K en de Swarte Westenders), 12 (Torenwachter), 15 (Gold Creek) of 24 (Trust Nobody) personen tegelijkertijd. Uiteraard zijn er ook spellen te combineren of uit te breiden met andere activiteiten waardoor we tot 64 personen kwijt kunnen. Denk voor deze activiteiten aan een pubquiz, oud-Hollandse spellen, een rondvaart, een creatieve workshop, een training of iets anders: bekijk hier enkele opties of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Een bedrijfsuitje waar je wat van kunt leren:

Wie neemt de leiding? Wie lost liever stilletjes in zijn eentje puzzels op? Wie rent er als een malle door het verlaten goudzoekersdorp rond? Wij kunnen onze unieke competitieve spellen combineren met diverse lunch- en dinerarrangementen of met een training waardoor je bijvoorbeeld je collega’s beter kunt leren kennen. In welke rollen zijn zij het sterkst? Combineer ons spel bijvoorbeeld met een Teambooster training met een ervaren trainer. Hierdoor leer je je collega’s niet alleen beter kennen, het is belastingtechnisch ook een stuk interessanter om je bedrijfsuitje als training aan te kunnen merken…. 😉

Check voor groepen tot maximaal 15 personen direct de beschikbaarheid en boek online

Groepsruimte ‘het Kasje’

Tegenover onze locatie van ‘Gold Creek’ hebben wij een groepsruimte van 72 vierkante meter met eigen bar, 65″ TV, geluidsinstallatie, flipover, 30 stoelen, 10 krukken, 5 tafels en 5 statafels: ‘het Kasje’! Bij warm weer zetten we de ramen open en de ventilatoren aan, voor koud weer hangen er 7 heaters om het heerlijk behaaglijk te kunnen maken. Deze ’tools’ werken het best bij een buitentemperatuur tussen de 8 en 22 graden om het binnen lekker te houden/maken. ’t Kasje is een ideale ruimte voor een pubquiz, Oud Hollandse spellen, teambuilding, workshop, borrel of vergadering: neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

Grote groepen

Ideaal voor groepen tot 64 personen is ons spel Chicken Games, wat we ook op jullie eigen locatie kunnen doen, of op een af te huren locatie naar wens. Maar door samen te werken met de ondernemingen uit de buurt kunnen we ook unieke uitjes bieden voor groepen tot 90 personen bij of rondom onze locatie in Aalsmeer! Denk aan een rondvaart, teambuilding, een pubquiz, SUP’en, Oud-Hollandse spellen, een creatieve workshop verzorgd door de Werkschuit… er is heel veel mogelijk! Tot aan een dagvullend programma met lunch, drankjes, snacks en/of een barbecue of diner inbegrepen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!