fbpx

Fort K

VIDEO
GALLERY
OVERZICHT

Een unieke escape room

Het geheimzinnige genootschap ‘Activae Aqua Alsmare’ heeft Fort de Kwakel gekraakt om onderzoek te doen naar het bijzondere water dat eronder ligt opgeslagen. Ga in een team van maximaal 8 personen de uitdaging aan om het fort binnen te dringen en meer over dit genootschap te weten te komen. Lukt het jullie om binnen 80 minuten het genootschap te infiltreren? Al spelende leer je over de functie van het fort, over de Stelling van Amsterdam en over de kracht en het nut van water. Het eerste deel (5-15 minuten) vindt buiten het Fort plaats, de rest is binnen. Op het Fort zijn diverse drank- en eetarrangementen mogelijk.

Kosten: € 135,- per team, spelduur maximaal 80 minuten, inclusief introductie en afsluiting ruim anderhalf uur.

Horror-escape

Elke 3e vrijdag van de maand bieden we voor € 40,- extra Fort K aan in een horror-variant met acteurs! Interesse? Kijk eens op deze pagina!

Belangrijk om te weten:

  • Deze beleving vindt plaats op Fort de Kwakel, NIET op onze locatie aan de Oosteinderweg in Aalsmeer, waar Google Maps je mogelijk heen stuurt als je naar Turf Aalsmeer navigeert.
  • Het eerste deel (5-15 minuten) vindt buiten plaats
  • Binnen in het Fort is er geen verwarming
  • Het is nodig om ergens in het spel te kunnen bukken. >90% van het spel is te spelen door minder validen.
  • Kinderen vanaf 8 jaar oud kunnen onder volwassen begeleiding meespelen, hoewel we 10 jaar en ouder adviseren. Dit vanwege de moeilijkheid van de puzzels en het gebruik van licht- en geluidseffecten.
MOEILIJKHEID

4/5

DUUR

80 min

GROEPSGROOTTE

2-8 pers.

PRIJS

135

Boek nu: Fort K

Een unieke beleving op een unieke locatie