fbpx

Activiteiten

Escape Games en activiteiten in unieke thema's

Turf Aalsmeer biedt diverse activiteiten aan: binnen of buiten, voor jong of oud en voor kleine of grote groepen. Hoewel de basis voor al onze zelf ontworpen spellen ligt in onder andere escape rooms en lasergamen, gaan onze activiteiten verder dan dat. Ze bieden voor ieder wat wils: puzzel, ontsnap, werk samen, zoek of pak af met behulp van laserguns: wie neemt welke taak op zich? Strijd met- en/of tegen elkaar in teams op bijzondere locaties en praat gezellig met elkaar na door een van onze arrangementen erbij te boeken. Bekijk op deze pagina welke activiteiten wij bieden!

Nieuw: horror escape rooms!

Elke 3e vrijdag van de maand bieden wij nu onze escape rooms ‘Gold Creek’ en ‘Fort K’ aan in een horror-variant met acteurs. Durft jouw team het aan? Kijk dan eens op deze pagina!

Onze activiteiten:

8-24 pers. 200-315 min

BOOK NOW

Trust Nobody

Speel bij Turf in groepen van 8 tot 24 personen ons spel 'Trust Nobody', geïnspireerd door het Tv-programma 'Wie Is de Mol'. Van lasergame opdracht tot etherdiscipline, jokers en tests; weet jouw team te achterhalen wie de boel aan het saboteren is...?

BOEK NU

2-12 pers. 60 min

BOOK NOW

De Torenwachter

Weet jouw team de mysteries in de toren op te lossen waar de laatste torenwachter niet in slaagde? Speel in 1 of 2 teams van maximaal 6 spelers per team; wie bereikt de top van de 50 meter hoge toren?

BOEK NU

4-8 pers. 80 min

BOOK NOW

Fort Kids

Een unieke escape beleving voor maximaal 8 kinderen op een 115 jaar oud Fort

BOEK NU

4-15 pers. 70 min

BOOK NOW

Gold Creek

Bezoek het verlaten goudzoekersdorpje ‘Gold Creek’ met 2 of 3 teams van maximaal 5 personen per team. Hierin is het jullie taak ervoor te zorgen dat jouw team binnen 70 minuten zoveel mogelijk goud bij elkaar sprokkelt!

BOEK NU

2-8 pers. 80 min

BOOK NOW

Fort K

Beleef het oude Fort de Kwakel op een unieke wijze in deze escape room: weet jouw team het geheimzinnige genootschap dat zich in het fort heeft verschanst binnen 80 minuten te infiltreren?

BOEK NU

1-8 pers. 90 min

BOOK NOW

De Swarte Westenders

Een uniek spel van 90 minuten op de Westeinderplassen: weet jouw team binnen de tijd de al bijna 500 jaar verloren buit van de Bende van de Westenders terug te vinden?

BOEK NU

6-15 pers. 105 min

BOOK NOW

Gold Creek Kids

Speel de kindervariant van het spel 'Gold Creek' van 60 minuten met 2 of 3 teams van elk maximaal 5 kinderen in ons Western dorp. Achteraf krijgt iedereen limonade en chips: welk team heeft het meeste goud gescoord?

BOEK NU

6-10 pers. 90 min

BOOK NOW

Driekamp Kids

Speel 3 spellen van elk 15 minuten in ons Western dorpje met halverwege limonade en chips. Welk team weet de meeste punten te scoren?

BOEK NU

6-10 pers. 90-120 min

BOOK NOW

Vierkamp Kids

Speel 4 spellen van elk 15 minuten in 2 teams met halverwege limonade en chips. Welk team weet de meeste punten te scoren?

BOEK NU

6-10 pers. 100 min

BOOK NOW

Lasergamen

Kom lasergamen in het Wilde Westen van Turf Aalsmeer! Lasergamen, maar dan net even anders dan je gewend bent.

BOEK NU

8-64 pers. 90-180 min

BOOK NOW

Chicken Games

Een uniek spel in toernooivorm voor grote groepen en bedrijfsuitjes. Speel diverse spellen in teams tegen elkaar; welk team wint?

BOEK NU