fbpx

De Zwarte Roos

GALLERY
OVERZICHT

Een mysterieuze opdrachtgever heeft jullie ingehuurd om 9 kunstwerken van bekende kunstenaar de Zwarte Roos uit het Flower Art Museum in Aalsmeer te stelen. Maar zorg dat jullie team onopgemerkt blijft door de nachtbewaker! Lukt het jullie team binnen 60 minuten?

Dit spel is geschikt voor teams van 2 tot 8 personen en begint buiten op het (gratis) parkeerterrein van het museum.

Kosten

€ 150,- per team. Het spel duurt maximaal 60 minuten. Achteraf is er tijd en ruimte om na te praten met een drankje erbij.

Jullie kunnen je bezoek uitbreiden met een lunch, diner of borrel bij een van de nabijgelegen restaurants waar we mee samenwerken. Kijk voor alle opties op deze pagina!

Belangrijk om te weten

Deze beleving vindt plaats in het Flower Art Museum in Aalsmeer, NIET op onze locatie aan de Oosteinderweg in Aalsmeer, waar Google Maps je heenstuurt als je naar Turf Aalsmeer zoekt.

Het spel kan alleen gespeeld worden als het museum gesloten is. Daarom worden boekingen pas uiterlijk 4 weken van tevoren door ons bevestigd.

Omdat dit spel plaatsvindt in een echt museum is het heel belangrijk om voorzichtig om te gaan met de kunst in het museum. Om deze redenen is dit spel ook NIET geschikt voor kinderpartijtjes.

DUUR

60 min

GROEPSGROOTTE

2-8 pers.

PRIJS

150

Boek nu: De Zwarte Roos

Een unieke beleving op een unieke locatie