Lasergamen bij Turf Aalsmeer

Kom lasergamen in het Wilde Westen in Aalsmeer

Bij lasergamen denkt iedereen aan lichtgevende pakjes in een donkere hal met dance muziek en fluoriserende decoratie. Bij ons is het net even anders: Wij laten je los in het schemerige Western dorpje ‘Gold Creek’ met een cowboyhoed op, maar zonder zelf licht te geven. Dat betekent goed kijken waar de tegenstander is en niet zomaar blindelings de diverse gebouwen binnenrennen!

Wij gebruiken de nieuwste Intager Raptor 2S geweren met ‘red dot scope’; een realistische simulatie van een echt geweer en dus geen futuristische lasergeluidjes. Net als geweren van 100 jaar geleden heb je maar 9 kogels per clip. Herlaad je wel op tijd? Met up tempo Countrymuziek op de achtergrond kun je met maximaal 10 personen tegelijk de strijd met elkaar aangaan in ons dorpje. Willen jullie ieder voor zich spelen of in 2 teams? We kunnen het ter plekke voor je instellen. Achteraf printen we de statistieken uit om te kijken wie de meeste tegenstanders heeft uitgeschakeld. En tussendoor en achteraf kunnen jullie een drankje drinken in onze bar en een potje tafelvoetbal spelen bijvoorbeeld.

Lasergamen Gold Creek

Kom met maximaal 8 personen lasergamen in ons Western dorp van 230 m2!

Lasergamen op locatie

Onze wapens zijn geschikt voor binnen en buiten, en kunnen dus ook op locatie gebruikt worden! Bij jou op kantoor of in het park in de buurt? Denk aan ‘ontvoer je baas’, ‘het management tegen de rest’ of een leuke activiteit op je eigen boerderij. Het is allemaal mogelijk! Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Prijzen en boeken

Prijzen vind jeĀ hier, waar je ook direct een aantal rondjes lasergamen kunt boeken. Wij gaan standaard uit van 2 rondes lasergamen. Elke ronde duurt 15 minuten en tussendoor mag je even op adem komen in onze lounge. Maar als je meer of minder rondes wilt boeken kan dat natuurlijk ook: benader ons per mail of telefoon en we bespreken de opties.

Reageren is niet mogelijk