Spelaanbod

Bij Turf Aalsmeer kunnen we onze spellen aanpassen naar jouw wensen! Bijna alles vindt plaats in ons verlaten goudzoekersdorp ‘Gold Creek’. Dit is een hal van 240 vierkante meter in Western thema met daarin diverse gebouwen.

Gold Creek [120 minuten – 4-15 personen – 16-80 jaar]

Het spel ‘Gold Creek’ is het meest complex. Het is ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiefeesten of uitjes met je vrienden. Samenwerken, strategieën bepalen en goed puzzelen zijn van belang in dit spel van 70 minuten. Het is vooral geschikt voor groepen van 8 tot 15 personen vanaf 16 jaar oud. Bezoekers vanaf 8 jaar oud mogen wel meespelen, maar alleen onder begeleiding van volwassenen.

Kinderpartijtjes [60-150 minuten – 4-15 personen – vanaf 8 jaar]

Voor partijtjes bieden wij diverse arrangementen. Je bent welkom vanaf 8 jaar oud. Je kunt hierbij in 2 of 3 teams van maximaal 5 personen per team een aangepaste versie van Gold Creek spelen (let op: minstens 1 volwassene per team vereist) of een van de andere arrangementen kiezen. De andere arrangementen zijn voor maximaal 10 kinderen.

Lasergamen [60 minuten – 4-10 personen – vanaf 8 jaar]

Lasergamen bieden wij standaard aan in 2 rondes van 15 minuten per ronde. Dit is geschikt voor groep van 4 tot 10 personen vanaf 8 jaar. Let op: het gaat om relatief grote laserguns en een schemerdonkere speelhal. Hierdoor is het niet voor alle kinderen van 8-12 jaar zomaar geschikt.

Grote groepen

Op zoek naar een leuke activiteit voor groepen van meer dan 15 personen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Reageren is niet mogelijk